НА СВЯТІ ВРОЖАЮ – ДОЖИНКИ. ПЕРЕМИШЛЬСЬКИЙ ПОВІТ (РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

Надрукувати

У неділю, 04 вересня, голова Львівської районної ради Андрій Сулим побував на святкуванні, приуроченому завершенню жнив у Польщі.

Організатори, а саме староста Перемишльського Повіту Ян Почек, староста гміни Стубно Ришард Адамський у супроводі голови Асоціації бурмістрів Перемишльського повіту Марії Якубовської вітали поважних гостей.

На свято врожаю зібралося чимало гостей з різних держав, в тому числі з України, Німеччини, Угорщини.

Під час свята врожаю відбувся традиційний ритуал свята врожаю, під час якого вінки від окремих муніципалітетів роздавали вінки фермерам та іншим людям, які мають заслуги в сільському господарстві та місцевій громаді. Повітові жнива – це також особлива нагода для вручення відзнак «За заслуги перед Перемишльським повітом», видатним особам і установам Перемишльського повіту, значки та посвідчення відзначникам вручав Перемишльський староста Ян Почек.

Відбувся також конкурс на найкращий урожай хліба, грошові винагороди вручив Перемишльський староста Ян Пончек разом із головою Перемишльської повітової ради Войцехом Бобовським та членами конкурсної комісії. Колоритну сцену також наповнили музичні та танцювальні колективи, а завершився вечір танцювальними веселощами.