В ГОСТЯХ У НІМЕЦЬКИХ ДРУЗІВ

За підтримки Львівської районної ради, у рамках угоди про транскордонну співпрацю, налагодження дружніх відносин, збереження традицій та звичаїв українського та німецького народів, у період з 07 по 14 грудня 2022 року, 42 дитини з Львівського району відвідали Німеччину (Район Саарпфальц-Крайс).

Згідно програми перебування діти побували у різних німецьких містечках, відвідали чимало цікавих об’єктів економічного, культурного та соціального значення району Саарпфальц-Крайс: м. Хомбург (відвідали міський парк, турнір з міні-гольфу; різдвяна вантажівка Coca-Cola на площі Енклерплац, віртуальне катання на санях, фото у величезній сніговій кулі, відвідування кінотеатру Eden Cinehouse Homburg, (Sing II)); екскурсія по м.Шварценакер та по Римському музею Шварценакера; відвідали різдвяне містечко м.Цвайбрюкен, де покатались на ковзанах Льодової арени Цвайбрюкена; відвідали Боулдер Олімп Бексбах та квітковий сад "Гільйовервельт" в м. Бексбах; історичний музей Саарбрюккен та Різдвяний ярмарок м.Саарбрюккен; зоопарк м.Нойнкірхен); екскурсія в м. Фьольклінген по об'єкту Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО "Залізоробний завод Фьоклінген" та історична екскурсія по Саарлуї.

Перебуваючи в гостях діти отримали безліч подарунків від наших партнерів до дня Святого Миколая

Сподіваємось, що для дітей нашого району ця поїздка стала незабутньою

Голова районної ради Андрій Сулим висловив подяку голові адміністрації доктору Теофілу Галло за теплий прийом і організацію перебування наших дітей на землях району Саарпфальц-крайс та підтримку України в складний для неї час.

Ми надіємося, що наша тісна співпраця сприятиме розвитку європейських дружніх стосунків та миру між нашими народами.