ВІДБУЛАСЬ 13-ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

22 листопада 2022 року під головуванням голови Львівської районної ради Сулима А.О. відбулася 13-та позачергова сесія Львівської районної ради VІІІ скликання.
Позачергова сесія скликана у зв’язку з необхідністю затвердити списки присяжних для Жовківського, Пустомитівського, Городоцького та Кам’янка-Бузького районних судів, а також розглядом листів Держгеонадра щодо надання погоджень на користування надрами для:
• ТзОВ «Профітті Групп» з метою геологічного вивчення піску Квітневої ділянки, що знаходиться на відстані 2,2 км на північний схід від села Квітневе Львівського району Львівської області.
• ТзОВ «ВЕСТ ІНВЕСТ» з метою геологічного вивчення піску ділянки «Горішня ріка», що знаходиться на відстані 0,4 км на північ від села Тучне Львівського району Львівської області.
• ТзОВ «СІТІ РЕНТ» з метою геологічного вивчення піску ділянки Лопушнянська, що знаходиться на відстані 300 м на південь від села Лопушна Львівського району Львівської області.
На початку роботи сесії, депутати районної ради вшанували хвилиною мовчання пам'ять колеги Тараса Жеребецького та всіх загиблих серед наших захисників внаслідок збройної агресії росії проти України.
У зв’язку з достроковим припинення повноважень депутата Львівської районної ради Жеребецького Тараса Петровича, який загинув 18 липня 2022 року у ході бойових дій проти російських загарбників, розглянуто постанову Львівської районної територіальної виборчої комісії від 08.11.2022 №67 «Про заміщення депутата Львівської районної ради Львівської області». Відповідно до цієї постанови визначено обраним депутатом Львівської районної ради наступного за черговістю кандидата Мочурад Андрія Богдановича обраного у Територіальному виборчому окрузі № 5 від Львівської Територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність».
Під час сесії розглянуто та підтримано звернення Львівської районної ради до Президента України щодо присвоєння легендарному командиру добровольчого підрозділу «ОДЧ Карпатська Січ» Куцину Олегу Івановичу звання Героя України (посмертно).
Детальніше ознайомитися з рішеннями 13-ї позачергової сесії районної ради можна за посиланням: https://www.lvivskaray-rada.gov.ua/dokumenty/rishennya