7-МА ЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ (1-ше пленарне засідання)


Відбулася 7-ма чергова сесія Львівської районної ради, за участі голови районної ради Андрій Сулим та його заступника Марта Ільчишин, а також голови Львівської районної державної адміністрації Христина Замула, яка входить до складу президії Львівської районної ради.
 
 
У роботі сесії брали участь заступники голови районної державної адміністрації – Олександр Клименко, Андрій Ковальський; керівник Пустомитівської окружної прокуратури Микола Синельников, начальник Львівського районного управління поліції №1, полковник поліції Павло Гарасим, керівники структурних підрозділів Львівської районної державної адміністрації.
 
На початку сесії депутати «Самопомочі» заблокували трибуну, водночас не даючи можливості дотримуватися регламенту і відповідно до Закону України провести сесію Львівської районної ради, у зв’язку з дискусіями щодо 12-го та 13-го питання порядку денного щодо внесення змін до програми підтримки розвитку територій Львівського району на 2021 рік й внесення змін та доповнень до рішення сесії Львівської районної ради №31 від 30.12.2020 р. «Про районний бюджет Львівського району на 2021 рік».
 
?Дійшли згоди щодо перенесення цих питань на наступне пленарне засідання!