2-ГЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 7-Ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ!

 
Відбулося 2-ге пленарне засідання 7-ї чергової сесії Львівської районної ради, за участі голови районної ради Андрій Сулим та його заступника Марта Ільчишин, а також голови Львівської районної державної адміністрації Христина Замула, яка входить до складу президії Львівської районної ради.
? У роботі сесії брали участь заступники голови районної державної адміністрації – Олександр Клименко, Андрій Ковальський; начальник Львівського районного управління поліції №2, полковник поліції Малиш Іван Петрович, керівники структурних підрозділів Львівської районної державної адміністрації, представники від територіальних громад.
? На 2-му пленарному засіданні до розгляду залишилися такі питання:
➖ Про інформацію Львівського районного управління поліції №2 про стан боротьби із злочинністю на території Львівського району Львівської області.
➖ Про внесення змін до програми підтримки розвитку територій Львівського району на 2021 рік, затвердженої рішенням Львівської районної ради від 25.06.2021 №106.
➖ Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Львівської районної ради №31 від 30.12.2020 р. «Про районний бюджет Львівського району на 2021 рік».