ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ПЛАНУВАННЯ БЮДЖЕТУ, ФІНАНСІВ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ!

Надрукувати
Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики, під головуванням Євгена Білінського, за участі заступника голови районної ради Марта Ільчишин та представників Львівської районної державної адміністрації.
 
 
✅Члени постійної комісії розглянули усі питання порядку денного, зокрема:
? Про затвердження Програм в новій редакції:
- Програма на реалізацію заходів «Районної програми виконання централізованих заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» службою у справах дітей Львівської райдержадміністрації у Львівському районі на 2021 рік щодо захисту прав дітей різних категорій».
- Районна Програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівському районі Львівської області на 2021 рік».
? Проєкт рішення «Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Львівської районної ради №31 від 30.12.2020 р. «Про районний бюджет Львівського району на 2021 pік».
? Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти.
*Питання про виконання районного бюджету Львівського району за січень-вересень 2021 року та про розгляд офіційного висновку щодо невиконання дохідної частини загального фонду районного бюджету перенесли на наступне засідання комісії.