ВІДБУЛАСЬ 14-ЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

03 березня, відбулась чергова сесія Львівської районної ради, яка розпочалась з панахиди, яку відправив отець-капелан в пам'ять про загиблих Героїв у російсько-українській війні.
Депутатами розглянуто 21 питань порядку денного. Під час сесії прийняті рішення про дострокове припинення повноважень шести депутатів Львівської районної ради, а саме:
- Олександри Андрес з фракцій «Європейська солідарність»;
- Галини Маївки з фракції «Голос»;
- Святослава Демківа з фракції «Голос»;
- Ірини Мартин з фракції «Голос»;
- Ольги Браташ з фракції «Самопоміч»;
- Олега Шміда з фракції «Самопоміч».
Головним питанням порядку денного пленарного засідання був звіт голови районної ради Андрія Сулима про його діяльність за 2021-2022 роки. Андрій Олегович охарактеризував роботу постійних комісій ради, діяльність виконавчого апарату, співпрацю з громадами Львівського району.
Велику увагу у звіті також було приділено міжнародній діяльності районної ради, зокрема: налагодженні контактів з міжнародними партнерами та отримання фінансової допомоги, яка так потрібна Україні в такий нелегкий час, співпраці наших громад з громадами дружніх до нас країн. У своєму звіті голова районної ради розповів депутатам про значну допомогу, яку організували спільно з міжнародними партнерами протягом року.