БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ!

09.11.2022 року у Львівському палаці мистецтв відбувся благодійний концерт на підтримку дітей-сиріт, постраждалих від війни, проведений з ініціативи і за організації ГО «Ангел віри» та його керівника Оксани Лучко. Даний захід є продовженням Міжнародного мистецького проєкту за участю артистів з Львівщини на підтримку дітей-сиріт, який проходив у жовтні цього року в містах Іспанії. Завданням благодійного концерту було привернення уваги до тих, хто потребує нашої допомоги, любові, підтримки і розуміння – дітей-сиріт.
Допомогу в організації заходу надав Львівський палац мистецтв в особі Юрія Візняка.
Доєдналися до свята голова комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції Львівської обласної ради Святослав Шеремета та голова Львівської районної ради Андрій Сулим, які привітали присутніх працівників культури з професійним святом та вручили подяки.
🏆За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотами Львівської районної ради Андрій Сулим відзначив заступника директора по навчальній роботі Городоцької дитячої мистецької школи Каландяк Наталію Миронівну, викладача КЗ «Великолюбінська ДМШ» Бобеляк Наталію Миколаївну, бібліотекаря Завидовицького НВК Кос Ірину Михайлівну, директорку Народного дому с. Бірче Кертуцьку Мирославу Романівну.
Щиро дякуємо організаторам заходу, а саме Оксані Лучко та всім хто підтримує та долучається до хорошої справи.
Дякуємо дитячим мистецьким колективам Городоцької та Великолюбінської громад за чудову атмосферу та гарний настрій гостей.