Депутати підтримали низку звернень від Львівської районної ради

? Від фракції “Європейська Солідарність”, яке озвучив Ihor Zinkevych з проханням прийняти збалансований Держбюджету на 2022 рік в частині, що стосується забезпечення сфери освіти, зокрема врахували підняття зарплати освітянам мінімум на 20%.
? Yurii Stechyshyn, депутата від фракції “Європейська Солідарність” щодо необхідності ухвалення закону з наданням об’єктивної політичної і правової оцінки насильного переселення у 1944–1951 роках українського населення з території сучасної Польщі як депортації за національною ознакою, а також надання постраждалим статусу депортованих осіб.
?Наталії Колодій щодо негайного проведення розслідування і притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних як до злочинного введення коштів Приватбанку, так і тих, хто брав участь у відмиванні вкрадених коштів через офшорні компанії.
? Людмила Гера, депутатки “Європейської Солідарності”, до Президетна, Верховної Ради та Кабміну з вимогами: негайно погасити заборгованість з виплати заробітної плати медичним працівникам; вжити невідкладних заходів для недопущення скорочення посад медичних працівників; у проєкті Держбюджету на 2022 рік передбачити фінансування сфери охорони здоров’я у повному обсязі.
? Андрія Марка, депутата від фракції «Слуга народу», щодо забезпечення прийняття законодавчих змін, які дозволять створити додаткові джерела наповнення місцевих бюджетів.
? Ігор Лисий, депутата “Європейської Солідарності”, стосовно необхідності фінансово допомогти персіонерам, закликаєть здійснити у листопаді 2021 року виплату «13 пенсії» пенсіонерам, пенсія яких нижче середньої, тобто нижче 3866,8 грн.