Проекти рішень 12-ї чергової сесії Львівської районної ради 30.09.2022

 

Про порядок денний 12-ї чергової сесії Львівської районної ради

 

1. Про внесення змін до Регламенту Львівської районної ради VIII скликання (доповідає  голова постійної комiсiї районної ради з питань депутатської діяльності, етики, дотримання законності, взаємодії з правоохоронними органами та регламенту Р.Домашовець)

 

2. Про звернення Львівської районної ради (доповідає голова районної ради А.Сулим).

 

3. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Львівської районної ради VIII скликання (доповідає  голова постійної комiсiї районної ради з питань депутатської діяльності, етики, дотримання законності, взаємодії з правоохоронними органами та регламенту Р.Домашовець).

 

4. Про припинення юридичної особи – Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Пустомитівської районної ради (43755904) шляхом ліквідації (доповідає  голова постійної комiсiї районної ради з питань депутатської діяльності, етики, дотримання законності, взаємодії з правоохоронними органами та регламенту Р.Домашовець).

 

5. Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) (доповідає голова постійної комiсiї районної ради з питань депутатської діяльності, етики, дотримання законності, взаємодії з правоохоронними органами та регламенту Р.Домашовець).

 

6. Про надання дозволу для проведення оцінки технічного стану легкових автомобілів Львівської районної ради (доповідає голова постійної комiсiї районної ради з питань комунальної власності В.Махніцький).

 

7. Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Львівської районної ради на 2022 рік (доповідає голова районної ради А.Сулим).

 

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Бучали Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області (доповідають: голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу та земельних відносин О.Марко, голова постійної комісії з питань будівництва, архітектури, ЖКГ, транспорту О.Сироїд).

 

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Катериничі Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області(доповідають: голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу та земельних відносин О.Марко, голова постійної комісії з питань будівництва, архітектури, ЖКГ, транспорту О.Сироїд).

 

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Литовка Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області. (доповідають: голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу та земельних відносин О.Марко, голова постійної комісії з питань будівництва, архітектури, ЖКГ, транспорту О.Сироїд).

 

11. Про погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами Товариству з обмеженою відповідальністю «Сабсойл-Україна» з метою геологічного вивчення вапняків ділянки «Вінява», що знаходиться на відстані 1,0 км на південний схід від села Віняви Львівського району Львівської області (доповідає голова постійної комісії з питань охорони довкілля і природних ресурсів О.Миколайчук).